addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

"The Future is Modular"

In vervolg van hun presentatie vorig jaar opnieuw een presentatie van onze leden Mariken de Ruiter en Matthew Eichler. Zij zullen ingaan op de betekenis van modulair ontwerpen voor websdesign en web development.

"Alles wat je maakt voor internet moet zich continue aanpassen aan een variërend schermformaat, De (design) elementen worden modulaire eenheden. We graven verder en vertellen wat er zoal verandert in de workflow. Hebben we nog wel ergens houvast aan als alles zo beweeglijk is? Wat is ons uitgangspunt? Mobile first of ….?, " aldus Mariken.

Zij bezocht in april het congres  The Future of Webdesign in Londen. De opgestoken kennis en inspiratie verwerkt zij in deze presentatie. Ook Matthew heeft hierover een duidelijke visie.

Freelancer? Word lid!

Voor maar €40 per jaar ben je lid van de leukste freelance vereniging van Nederland! Zie de website voor meer informatie over de aanmelding als lid. De toegang is gratis. Donaties hartelijk welkom.


Laat weten of je komt, want de ruimte is beperkt (50 personen).

Join or login to comment.

 • Bert van Riel H.

  Can't make it after all, had major laptop crash

  September 12, 2014

 • A former member
  A former member

  Het is al weer een tijd geleden voor mij! Nu heb ik er weer bij te zijn. Tot binnenkort

  August 12, 2014

29 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy