Past Meetup

Persoonlijk leiderschap en e-mail marketing voor freelancers

This Meetup is past

18 people went

Pakhuis de Zwijger

Piet Heinkade 179 · Amsterdam

How to find us

Inloop vanaf 19:00 uur in de Expo Zaal, start presentaties 19:30 uur

Location image of event venue

Details

Caroline van Dijk (Direct Yourself (http://directyourself.nl/)) komt vertellen over haar werk en coaching programma 'Spring op je regisseursstoel'. Dat programma geeft je inspiratie om vorm te geven aan je persoonlijk leiderschap.

De vragen die het programma helpt beantwoorden, kunnen je helpen slagvaardiger in het - freelance - leven te staan. "Hoe zorg je dat jouw gedrag, benadering of aanpak een positief effect heeft op je eigen leven en dat je bereikt wat je bereiken wilt? En hoe geef je richting aan je gedrag, opdat je je relatie of samenwerking met anderen bevordert," aldus Caroline op haar website.

De klantenluisteraar

Frans Reichardt is ondernemer, trainer en docent digitale marketing. Als Klantenluisteraar (http://www.fransreichardt.nl/) wil hij bedrijven aan blije klanten & betere resultaten helpen.

Daarnaast is hij lange tijd betrokken geweest bij de DDMA, de Data Driven Marketing Association. In de loop van zijn carrière heeft hij grote kennis opgebouwd van e-mail marketing. Samen met Marc Bogers schreef hij daarover het boek Meer opens, meer clicks.

Hoewel soms doodverklaard, is e-mail is om verschillende redenen toch een echt blijvertje gebleken. Reichardt komt ons bijpraten over de mogelijkheden van en het verbeteren van e-mail marketing, ook voor kleinere bedrijven en solo-ondernemers.

Inloop vanaf 19:00 uur in de Expo Zaal, start presentaties 19:30 uur