Élj zöldebben (Hungarian event)

This is a past event

44 people went

Impact Hub Budapest

Ferenciek tere 2 · Budapest

How to find us

Bejárat a buszmegállóban lévő nagy kapunál. 2010-es kapucsengő, balra az első emelet.

Location image of event venue

Details

A nyári szünet előtti utolsó meetupon két előadónk segít abban, hogy a mindennapokban is minél környezettudatosabbak lehessünk. Bemutatkozik Kump Edina ( http://zoldeletmod.hu és http://hulladekmentes.hu ), illetve Csernáti-Herold Janka ( http://hormonmentes.hu ).

Előadóinkról röviden:

Kump Edina környezetkutató, zöld életmód tanácsadó. Környezettudatos életmódra tanítja mindazokat, akik könnyen alkalmazható, kipróbált módszereket keresnek. 2016 tavasza óta hulladékmentes életmódot folytat, előadásából megtudhatjuk, mik azok az alapvető és mindenki által könnyedén alkalmazható praktikák, amiket ha a mindennapok során alkalmazunk, drasztikusan csökkenthetjük hulladékaink termelődését.

"Cserháti-Herold Janka vagyok, a gyengéd fogamzásgátlás szakértője, termékenységtudat-tanácsadó, a a hormonmentes.hu (http://hormonmentes.hu/) webáruház alapítója.

A fogamzásgátlás kényes terület, sokan szükséges rosszként gondolunk rá, mert nem is egyszerű megfelelő módszert találni, főleg, ha még a környezettudatosság is szempont. De jó hír, hogy sokkal több lehetőség van, mint gondolnánk! Küldetésemnek érzem, hogy a valódi választás lehetőségét nyújtsam a hormonmentes fogamzásgátlási alternatívák terén, hiszen ez a terület még gyerekcipőben jár hazánkban, és kevés a hiteles információ a témában. Minden termékünk és az általam tanított termékenységtudat-módszer is beleillik a környezettudatos életmódba, hiszen nem terheli mesterséges hormonokkal és kemikáliákkal sem a testünket, sem a környezetet."

A rendezvény természetesen ingyenes. Az Impact Hubban leszünk (Ferenciek tere 2. a budáról érkező buszok megállójánál, kapucsengő: 2010)

A világszerte 80+ irodás, 15.000+ tagú szakmai közösségét összefogó hálózatról, ráadásul a város legfenntarthatóbb közösségi irodájáról itt tudhatsz meg többet: http://budapest.impacthub.net