addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Vad är den enskilt bästa delen av GTD?

Vad är den enskilt bästa delen av GTD?

David Allen säger själv ibland att om du inte använder allt inom GTD så kan du nästan låta bli. Men, om vi bortser från det, vad är den enskilt mest produktivitetshöjande delen från GTD och fungerar det helt på egen hand?

Bästa enskilda delen av GTD har vi som grundfråga, men som vanligt så är vi öppna för att prata om allt som har med personlig effektivitet att göra med utgångspunkt från David Allens tankar.


Join or login to comment.

 • Pontus A.

  Hej!
  Tack för senast. Här kan ni läsa lite kort om Centigo och GTD:
  http://www.centigo.se/centigo-%c3%b6kar-den-personliga-produktiviteten/

  April 28, 2014

 • Daniel B.

  Tack för trevliga samtal idag! Här är vad vi skrivit (och podcastat) om GTD på Produktivitetsbloggen: http://www.produktivitetsbloggen.se/tag/gtd/

  1 · April 23, 2014

 • Morten P R.

  PS. David Allen sier forøvrig ikke at du kan la bli GTD om du ikke anvender alt :)
  Det han sier er: om du lærer deg hele GTD metodikken så vil det være en fordel. Men om du lærer deg kun en liten produktivitetshøyende del så vil det uansett være en fordel.

  1 · April 22, 2014

 • Morten P R.

  Jeg kan dessverre ikke komme (denne gangen heller...), men jeg ser at både Pontus og Stefan kommer. De har startet på sin ferd til å bli Certified GTD Trainers og kan sine saker! Om dere skulle ønske det kan jeg delta via Skype eller GotoMeeting ved en senere anledning. Lykke til med meetup!

  April 22, 2014

 • Cecilia D.

  Tyvärr kurs som är bokas, så tyvärr inte. :(

  April 21, 2014

Our Sponsors

 • Centigo

  Konsultbolaget som leder företag genom kritiska förändringsprojekt.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy