Past Meetup

Lockpicking workshop

This Meetup is past

10 people went

Price: €26.00 /per person
Location image of event venue

Details

Workshoppen er ment for nysgjerrige mennesker som har lyst til å lære litt om fysisk sikkerhet. Alle informasjon som læres bort er fritt tilgjengelig og har vært mer eller mindre kjent i flere tiår. Lederen for workshoppet er ikke en låsesmed eller faglært på området, men har arbeidet med generell bygningsikkerhet.

Det har blitt satt et tak på 15 deltagere. Det kan vurderes å holde workshoppen flere ganger dersom det skulle vise seg å bli stor interesse. Sett deg på venteliste om det ikke er ledige plasser!

Deltagerne får en introduksjon til hva slags låsemekanismer som finnes, til låsdirking og litt historie om dirking av låser.

Vi kommer til å se nærmere på sylinderlåsen og forskjellige måter å dirke opp denne typen låsemekanisme.

Det vil bli utdelt dirkesett til alle deltagerne og en stk hengelås å forsøke seg på, dette får deltagerne beholde.

Deltagerne blir invitert til debatt rundt den aktuelle lovgivningen og etikken rundt dirking av låser.

Alle deltagerne vil motta en mail etter at de har meldt seg på med betalingsinformasjon. Det er forhåndsbetaling til bank-konto, så langt det lar seg gjøre. Det koster 200NOK (eller ca 26 EUR, meetup.com hadde ikke NOK som alternativ valuta.)

Workshoppen er planlagt til å vare til ca kl 15, etter dette fortsetter normalt uformelt meetup for hackerspacet i samme lokale som alle er velkommen til å delta på.