addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lockpicking Workshop

Workshoppen er ment for nysgjerrige mennesker som har lyst til å lære litt om fysisk sikkerhet. All informasjon som læres bort er fritt tilgjengelig og har vært mer eller mindre kjent i flere tiår. Lederen for workshoppen er ikke en låsesmed eller faglært på området, men har arbeidet med generell bygningsikkerhet.

Det har blitt satt et tak på 15 deltagere. Det blir holdt flere workshops med dette emnet, pga stor interesse. Sett deg på venteliste hvis det ikke er ledige plasser!

Vi kommer til å se nærmere på sylinderlåsen og forskjellige måter å dirke opp denne typen låsemekanisme. Deltagerne får en introduksjon til hva slags låsemekanismer som finnes.

Det vil bli utdelt dirkesett til alle deltagerne og en stk hengelås å forsøke seg på, dette får deltagerne beholde.

Deltagerne blir invitert til debatt rundt den aktuelle lovgivningen og etikken rundt dirking av låser.

Betalingsinformasjon sendes individuelt til deltagerne etter at de har meldt seg på. Det er forhåndsbetaling til bank-konto, så langt det lar seg gjøre. Det koster 200NOK (eller ca 27 EUR, meetup.com hadde ikke NOK som alternativ valuta.)

Workshoppen er planlagt til å vare til ca kl 17, etter dette fortsetter normalt uformelt meetup for hackerspacet i samme lokale. Alle er velkommen til å delta på det også.

Join or login to comment.

14 went

Your organizer's refund policy for Lockpicking Workshop

Refunds are not offered for this Meetup.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy