addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

SERIOUS HARMONICA BENEFIETAVOND

HMH steunt 3FM!

2 december zal er weer een gezellige mondharmonica meetup plaats vinden in het wijkcentrum Kersenboogerd in Hoorn. (Brederodegracht 1)

Vanaf 20:00 kan er gejammed worden met het Paperjam Bluesduo. Dit muzikale duo bestaat uit Victor van Piggelen op gitaar en Reindert Oort op bas. Deze avond zal ook Ricardo van "Ricardo's Barbershop" weer aanwezig zijn om iedereen van een gladde kin en een fris kapsel te voorzien. Dus heren, laat je haar maar lekker groeien!

En als klap op de vuurpijl is er een loterij. "Een loterij?" zeg je, "Da's toch kinderachtig!" ;-) Nou niet als je het prijzenpakket ziet, dat zijn geen kinderachtige prijsjes! Mondharmonica's, gesigneerde CD's en vinyl, harmonica koffers, T-shirts, bierpakketten. De prijzen zijn belangeloos gesponsord door oa. Slim Robin, Little Boogie Boy, mondharmonicawinkel.nl, The Dynamite Blues Band, Bierderij Waterland, The Damned and Dirty, Walter Rootsie, The Oldtime Stringband en vele anderen.

De opbrengst van deze loterij gaat naar 3FM en Het Rode Kruis. Dit jaar zetten zij zich met hun "Glazen Huis" aktie in voor behandeling en voorkoming van kindersterfte door longontsteking. Dus laat je hart spreken en neem een goed gevulde portemonee mee.
Laten we een mooie meetup houden en een mooi bedrag inzamelen met z'n allen.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy