addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

After work svenska på baren

 • May 22, 2014 · 6:00 PM
 • This location is shown only to members

Vill du prata svenska och umgås med folk? Då är du jättevälkommen oavsett ålder eller nationalitet. Målet är att ha kul samtidigt som vi pratar svenska.

Hitta bara ett ledigt bord och sällskap. Vi brukar sitta längst in i baren.

 

Nivå:

mellannivå - avancerad

För dig som är nybörjare finns det andra Meetup grupper på grundläggande nivå på söndagar och måndagar. Kolla gärna dem.

Du som har svenska som ditt modersmål är självklart jättevälkommen.


Välkomna (^0^)/

Join or login to comment.

 • oscar alejandro n.

  Hej , jag vill tränare min svenska!!! Jag kan prata spanska och engelska.. Nu jag studerar på SFI .. Men jag vill gå med din grupp och prata mer svenska.

  May 22, 2014

 • Mokta_Lisa

  Jag mår bättre idag och ställer gärna upp med att hjälpa till med svenskan. Arbetar själv som lärare i mitt yrke och måste erkänna att det är riktigt roligt och givande att se hur bra alla utvecklar sin svenska. Jag är imponerad! Vi ses

  1 · May 22, 2014

 • Adrian

  Hej Jag heter Adrian Shariati och är ibland med på torsdagar som "tutor". Det är jätteroligt att se så många som är intresserade. Däremot är det lite tråkigt att folk skriver upp sig "signar up" och dyker aldrig upp. Det skulle vara bättre om ordningen var bättre och de som inte kan komma "unmark" eller tar bort sig själva så vi vet vilka som verkligen kommer.

  Adrian Shariati

  May 22, 2014

 • Mokta_Lisa

  Jag är sjuk, kan tyvärr inte komma. Ha det trevligt.

  May 20, 2014

17 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy