addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Rundabordsamtal om innovation inom test

Claremonts rundabordsamtal är ett forum för utbyte av kunskap mellan ledande personer, företag, myndigheter och verktygsleverantörer inom testområdet.

Rundabordsamtalet blir vad deltagarna gör det till, det är helt och hållet deltagarnas erfarenheter och intressen som styr vart samtalet tar vägen.

Claremonts rundabordsamtal en unik möjlighet att ta del av andras erfarenheter, diskutera och knyta relationer med nyckelpersoner på andra företag och myndigheter.

Denna gången så vill vi gärna diskutera allt som rör innovation inom test. Svårigheter, möjligheter, roller, kompetens, framtiden, ja allt som rör acceptanstest är i fokus under detta samtal. Förbered gärna några frågeställningar som ni har med er till samtalet.

7:30 - 8:00 Frukostmacka och hej på dig mingel!
8:00 - 10:00 Vi diskuterar innovation inom test!
10:00 - Diskussionerna fortsätter i vår Linkedin grupp

Antalet platser är begränsat till 14st denna gången.

Join or login to comment.

 • Jonas H.

  Trevligt att träffa er alla och tack för bra tankar som ni delade med er av.

  1 · October 25, 2013

  • Jimmy J.

   Tack själv! Det var väldigt givande :-)

   October 25, 2013

  • Jörgen Dampan D.

   Hoppas du, och åhörarna, blev nöjda med din insats dagen efter. :-)

   1 · October 25, 2013

 • Majid A.

  Mycket bra diskussioner, mycket snack om teknik! Vi testare måste bli duktigare på att utnyttja teknik i vår dagliga arbete!

  October 24, 2013

8 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy