addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Rundabordsamtal om acceptanstest

Då det första tillfället blev fullt väldigt fullt så kör vi ett över lunchen också!

Claremonts rundabordsamtal är ett forum för utbyte av kunskap mellan ledande personer, företag, myndigheter och verktygsleverantörer inom testområdet.

Rundabordsamtalet blir vad deltagarna gör det till, det är helt och hållet deltagarnas erfarenheter och intressen som styr vart samtalet tar vägen.

Claremonts rundabordsamtal en unik möjlighet att ta del av andras erfarenheter, diskutera och knyta relationer med nyckelpersoner på andra företag och myndigheter.

Denna gången så vill vi gärna diskutera allt som rör acceptanstest. Svårigheter, möjligheter, roller, kompetens, framtiden, ja allt som rör acceptanstest är i fokus under detta samtal. Förbered gärna några frågeställningar som ni har med er till samtalet.

11:30 - 12:00 Lunchsallad och hej på dig mingel!
12:00 - 14:00 Vi diskuterar acceptanstest!
14:00 - Diskussionerna fortsätter i vår Linkedin grupp

Antalet platser är begränsat till 14st denna gången.

Join or login to comment.

  • Alexandre G.

    Tyvärr har jag fått förhinder och kan inte komma

    October 2, 2013

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy