Past Meetup

In gesprek met topveranderaars in de IT

Location visible to members

Details

Onder het genot van een borrel, discussie en de verhalen van topsprekers, leggen wij de basis voor de nieuwe IT.

Sprekers:

Erik Ferkranus, senior project manager bij Rijkswaterstaat. Gerard Meijer, programmamanager en mede eigenaar/oprichter KWD Resultaatmanagement, betrokken bij diverse grote IT projecten bij grote organisaties. Thema:

Als het om IT project management gaat kent Erik Ferkranus het klappen van de zweep, bij het internationaal bedrijfsleven en binnen de overheid. Over met name de cultuurverschillen heeft Erik een heel eigen mening en ook een bijbehorende manier van werken om grote veranderingen een succes te maken. Het bewerkstelligen van verantwoordelijkheid en vertrouwen is daarbij de sleutel en dat zijn ook belangrijke factoren voor Gerard Meijer die veel ervaring heeft met grote projecten en uitbesteed werk t.a.v. bedrijfskritische ICT. Hij vertelt over de bijbehorende valkuilen en zijn visie op hoe daar mee om te gaan.

19:00-19:30 Ontvangst
19:30-20:30 Sprekers
20:30-21:00 Discussie
21:00-22:00 Borrel

Bevestiging van deelname (RSVP) is nodig voor toegang tot de locatie in Amsterdam, naast het Amstelstation. Als je nog geen lid bent, kun je eerst een lidmaatschap aanvragen via ‘Join us’. Bij aanmelding kan je aangeven of je een parkeerplek nodig hebt. Deelnemers kunnen zich melden bij de receptie die beschikt over de deelnemerslijst.

Graag tot dan!