This Meetup is past

20 people went

Location image of event venue

Details

Vi har stengt påmelding grunnet at matbestilling er sendt. Dersom du ønsker å melde deg på nå, vennligst ta kontakt med en av organisatorene så skal vi se hva vi kan få til!

Onsdag 5 juni blir siste javaBin-arrangement før sommerferien. Det blir ekstra god mat og god anledning til å være sosial.

Vi kjører ett hovedforedrag og en lyntale før maten. Etterpå kjører vi OpenSpaces (mer info om dette konseptet finner du på wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Open-space_technology). Tenk gjerne etter om du har noen temaer du kunne tenke deg å diskutere med andre, og kom med forslag enten i diskusjonstråden her eller på epost til styret. Det er selvfølgelig også lov å komme med benkeforslag :)

Vi starter kl. 18:00 og serverer mat i 19-tiden. Siden det er sommeravslutning holder vi på litt lenger enn vanlig for dem som har mulighet og lyst.

Arrangementet er gratis, men vi har en øvre grense på 25 plasser denne gangen.

Hovedforedrag:
Javascript modularisering, AMD og Require.js
(Andreas H. Presthammer)

Etter som en Javascriptkodebase vokser støter en fort borti problemstillinger rundt modularisering. Til forskjell fra mange andre programmeringsspråk har ikke Javascript innebygde mekanismer for modularisering av kode. Jeg kommer til å snakke om problemstillinger og løsninger vedrørende modularisering av Javascriptkode. Asynchronous Module Definition (AMD) er en spesifikasjon som definerer en standardisert måte å representere moduler på. Jeg vil vise eksempler på bruk av AMD, samt bruk av Require.js som er den meste populære implementasjonen av AMD.

Lyntale:
MyGitBackup - enkel og kraftig backup av MySQL med Git
(Jaran Nilsen)

I Kodehuset har vi utviklet et snedig lite script for å kjøre backup fra MySQL og versjonere denne i Git - veldig nyttig og veldig enkelt. Vi tar en titt på scriptet og hvordan du enkelt tar det i bruk.

Hold deg oppdatert

Bli fan på Facebook ( http://facebook.com/javabin ), følg oss på Google+ ( https://plus.google.com/u/0/113947800078426937904/ ) og følg oss på Twitter ( http://twitter.com/javabin ).

Hjelp oss å spre ordet!

Vi har laget en plakat som oppdateres med informasjon om hver fagkveld. Vi setter stor pris på om du har mulighet til å skrive denne ut, eller distribuere på arbeidsplassen din, så flest mulig får informasjon om kveldene våre. På forhånd, takk for hjelpen! Plakaten finner du her: http://bit.ly/javabin-plakat

See all Meetups from javaBin Sørlandet