Introduksjon til Elasticsearch

This is a past event

28 people went

Location image of event venue

Details

Vi starter høsten med fokus på søk i javaBin Sørlandet. Vi får en introduksjon til Elasticsearch og de muligheter dette fantastiske verktøyet gir.

Aleksander Stensby fra Monokkel AS gir oss en introduksjon til Elasticsearch og mulighetene Elasticsearch gir med tanke på søk, utforskning av data og dataaggregering. Etterfulgt av en kort introduksjon til søkemotorer og grunnleggende konsepter i Elasticsearch, skal vi se hvordan man kan navigere strukturert og ustrukturert data gjennom full-tekst søk, samt aggregering og visualisering av data for analyse.

Vi skal se på noen utradisjonelle case studies utover tradisjonell full-tekst søk og forhåpentligvis se at Elasticsearch kan hjelpe oss med å lage mye mer enn bare en søkemotor.

Foredragene starter som vanlig kl. 18:00 og det blir en pause med matservering ca. kl. 19:00. Vi sees! Ta gjerne med en kollega eller to :-)

Hjelp oss å spre ordet!

Vi har laget en plakat som oppdateres med informasjon om hver fagkveld. Vi setter stor pris på om du har mulighet til å skrive denne ut, eller distribuere på arbeidsplassen din, så flest mulig får informasjon om kveldene våre. På forhånd, takk for hjelpen! Plakaten finner du her: http://bit.ly/javabin-plakat