What we're about

De Joomla User Group Arnhem/Nijmegen is voor-en-door Joomla gebruikers om kennis over Joomla en moderne webtechnologie uit te wisselen.

Joomla! is een populair content management systeem (CMS) waarmee je websites en krachtige online applicaties kunt bouwen. Joomla staat in de top 3 van de meest gebruikte Open Source CMS-en en wordt wereldwijd door miljoenen websites gebruikt. Joomla is Open Source software, wat inhoud dat de broncode openbaar is en iedereen kan helpen met de ontwikkeling van het systeem.

We organiseren elke 2e woensdag van de maand een bijeenkomst. De oneven maanden op een locatie in Arnhem, de even maanden op locatie in Nijmegen. Elke maand een ander onderwerp.

De bijeenkomsten beginnen om 19:30 uur met een kort overzicht van nieuwtjes uit de Joomla community, Joomla ontwikkelingen, Joomla uitbreidingen, webtechnologie wereld. Daarna volgt een presentatie over een Joomla gerelateerd onderwerp. We sluiten af met een vragenrondje waarbij je jouw Joomla en webtechnologie vragen kunt stellen.

Leer de ins-en-outs van Joomla nog beter kennen! Kijk op de agenda voor het onderwerp en locatie en schrijf je in!

Past events (22)

Yootheme Pro - Kennisuitwisseling - Online!

Online event

The making of "De Beste Website"

Online event

Documentatie voor beheerders van Joomla website

Online event

Joomla 4 onder de loep

Online event

Photos (25)