다음 Meetup

Public Speaking (svenska), Stockholm Toastmasters
Lär dig tala inför grupp - gratis event - Vi övar oss i att hålla tal, ge och ta emot feedback och att utveckla vår ledarskapsförmåga. Att gå till en talarklubb upplevs av många som skrämmande 1a gången. En av människans största rädslor är just att tala inför grupp. Dem som ändå tar klivet upplever ofta att det är rätt naturligt när man väl sett vad det innebär att gå till en talarklubb. Du är välkommen precis som du är idag. Ingen anmälan krävs, bara att dyka upp och sitta med så får du en känsla av om det här är något för dig. Toastmasters har hjälpt över 4 miljoner människor i sin rädsla att tala inför grupp och det finns över[masked] klubbar(2018) i världen idag. Vill du veta mer om Stockholms äldsta Toastmasters klubb, besök https://www.stockholmtoastmasters.se/ Varmt välkommen!

Bryggarhuset, 3tr kod 0963

Norrtullsgatan 12N (50m efter 7eleven), Stockholm · 스톡홀름

활동 계획

Stockholm Toastmasters är en förening som hjälper människor bli bekväma med att hålla tal inför grupp. Föreningen är öppen för alla över 18år. Du är välkommen gratis som gäst hur ofta du vill. Vill du sedan börja hålla förberedda tal, betalar du medlemskapet och får därigenom dina talmanualer som hjälper dig i hur du kan organisera ett tal.

Stockholm Toastmasters drivs ideellt och är en del av en gigantisk organisation som finns i över 140 olika länder. 350 000 personer runtom i världen är redan medlemmar hos Toastmasters. Många av oss kommer för att övervinna rädslan av att just tala och andra vill lägga grunden för att bli proffessionella talare.

Varmt välkommen till Odenplan, varje torsdag 18.30-20.15, Norrtullsgatan 12 N(50m efter 7eleven - Bryggarhuset) Portkod 8523, 3tr Stockholm Toastmasters
Platsen där vi övervinner rädslan att tala!

회원(149명)

사진(11장)

그룹 플랫폼 더보기