Past Meetup

Mastermind reggeli - reggeli mastermind

This Meetup is past

6 people went

Impact Hub Budapest

Ferenciek tere 2 · Budapest

How to find us

Gyere tömegközlekedéssel, és nem kell a parkolással bajlódnod.

Location image of event venue

Details

Az elmét tápláljuk, nem a testet!

Ha vállalkozóként inspirációt keresel, ha meg szeretnél beszélni valami problémát hozzád hasonló vállalkozókkal, vagy ha csak jól esne érezni, hogy nem te vagy egyedül az univerzumban, akkor itt a helyed.

A Mastermind reggelin 8:30-kor a megszokott ötletelős-együttgondolkodós szakasz veszi kezdetét (mini mastermind, azaz moderált, inspiráló beszélgetés az általatok hozott témákban). Majd 9:30-tól intenzív networking. Gyere mindkettőre - de ha mégsem érsz rá ennyit, akkor profitálj abból, amire ideérsz.

Mire számíts? Látszólag csak ülünk és beszélgetünk - természetesen a vállalkozásról és mindarról, ami ezen belül téged érdekel. De reggeli melletti csapatmunkára készülj, mert a látszaton túl intenzív gondolkodás folyik. Hozz kérdést, ötletet vagy csak legyél kíváncsi mindarra, amit a többiek hoznak. Mi adjuk a dinamikus módszert, hogy mindenki szóhoz jusson és a végén mindenki vigyen magával új gondolatokat.
Egy rövid, tömör, egyperces bemutatkozást, valamint sok névjegykártyát se felejt el hozni!

Belépőjegy ára: Bruttó 3000 Ft a helyszínen, készpénzben. Ha előre utalással szeretnél fizetni, jelezd üzenetben, vagy a [masked] emailcímen.

Itt pedig segíthetsz nekünk a jobb meetupok megvalósításában: http://bit.ly/businessmeetup2017

Vittinger László, közösség menedzser

Így könnyebben idetalálsz: