addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

mindennapi botrányunkat add meg nekünk ma: Meddig hír a hír?

Tényleg minden napra jut egy botrány?

Mi dönt arról, meddig foglalkoztatja a cégünket érintő kellemetlen hír a közvéleményt?

Mit tehetünk azért, hogy mihamarabb lezárjuk a negatív híreket?

Egyáltalán, meddig hír a hír?

Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a VI. Kríziskommunikáció Meetup-on.

Vendégelőadónk Bán János, az Új Néplap főszerkesztője. Bán János újságírói pályáját 1989-ben a Kecskeméti Lapoknál kezdte, 1991-től a Petőfi Népe újságírója, majd szerkesztője, később főszerkesztő-helyettese. Jelenleg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Új Néplap kiadóvezető-főszerkesztője. Iraki és afganisztáni tudósításaiért három alkalommal részesült a Honvédelemért kitüntetésben. Kecskeméten él. Bán Mór néven írt Hunyadi-regényfolyamának köszönhetően lelkes rajongótábort tudhat a magáénak történelmi regényíróként is.

János arról fog beszélni, egy megye közvéleményét meghatározó megyei napilap szerkesztősége hogyan dolgozik, ha éppen kipattanófélben van egy helyi botrány.

Állandó szakértőinktől pedig megtudhatjuk:

Meddig keresnek rá egy témára az érdeklődők?

Milyen gyorsan ér körbe egy negatív hír a interneten (például Facebook-on, twitteren, levelelezőlistákon vagy éppen szerkesztőségi hírcsatornákon).

A szimulációban pedig arra keresünk választ, konkrét esetpéldán keresztül: kommunikátorként mit tehetünk a kárenyhítésért.

Az est beszélgetéssel és ajándéksorsolással zárul.

Részvételi díj: 2500Ft Diákjegy: 500Ft, melyből a terembérlést és a frissítőket fizetjük ki. 

Várunk benneteket:)

A kép forrása itt és itt.

Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy