Life Drawing Half Marathon 2018

Are you going?

9 spots left

Share:
Price: €45.00 /per person
Location image of event venue

Details

To all life drawing marathoners and drawing from life enthusiasts out there! Another fantastic opportunity to practise your skills before the big life drawing race, the 4rd edition of life drawing marathon, in April 2019. We are hosting a one-day figure drawing event, a demi-marathon, on November 18th 2018. It’s 6 x 45 min of drawing with 6 of our best models, featuring short to long poses and models posing together.

Finally, all demi-marathon participants get a 20 % discount for the 4rd edition of the full drawing marathon in April 2019!

For more information please see the program below:

10:00 – 10:45 Session I: 45 min, nude, 2 – 10 min (female)
11:00 – 11:45 Session II: 45 min, nude, 5 – 20 min poses (female/female)
12:00 – 12:45 Session III: 45 min, one long pose (male)
Lunch break
14:00 – 14:45 Session IV: 45 min, nude, 2 – 10 min (male)
15:00 – 15:45 Session V: 45 min, nude, 5 – 20 min (male/female)
16:00 – 16:45 Session VI: 45 min, nude, 5 – 20 min (female)

/

Avis à tous les marathoniens et à tous les passionnés de dessin d’après modèle vivant! La quatrième édition du marathon du dessin vivant aura lieu en avril 2019, mais avant celà nous vous proposons une journée entière de dessin le 18 novembre 2018. Ce semi-marathon est une belle occasion de s’entraîner, avec six heures de session, six de nos meilleurs modèles, un mélange de poses longues et courtes et certaines poses groupées.

A noter, tous les participants au semi-marathon du 18/11 auront une réduction de 20% sur le prix d’entrée du marathon d’avril 2019.

Le programme détaillé sera le suivant:
10h – 10h45 Session I: 45 min, nu, 2 – 10 min (F)
11h – 11h45 Session II: 45 min, nu, 5 – 20 min (F/F duo)
12h – 12h45 Session III: 45 min, nu, une pose longue (M)
Pause déjeuner
14:00 – 14:45 Session IV: 45 min, nu, 2 – 10 min (M)
15:00 – 15:45 Session V: 45 min, nu, 5 – 20 min (M/F duo)
16:00 – 16:45 Session VI: 45 min, nu, 5 – 20 min (F)