OpenCoffee Rotterdam | New Media Meetup

This is a past event

43 people went

Location image of event venue

Details

New Media Meetup Group | OpenCoffee Rotterdam

This meetup group is meant for everybody working in or with the online industry (desktop as well as mobile): creatives, developers, entrepreneurs, journalists, investors, start-ups, consultants, researchers, et cetera.

If you RSVP 'yes', but decide later not to come, please change it back to 'no'. Thanks!

Roel Schiefelbusch (@schief) & Gijsbregt Brouwer (@gijsbregt)

-------------------------------------------------------------

Ook aanwezig a.s donderdag: Lean Start-up Machine Rotterdam organisatoren. Zie onder voor meer info en spreek ze aan als het iets voor jou is!

Lean Startup Machine Rotterdam Rotterdam staat in het weekend van 8-10 juni in het teken van startups en Lean ondernemen. Lean Startup Machine zal namelijk Nederland voor de 1e keer aandoen, waarbij Rotterdam de plek is waar iedereen moet zijn met een goed idee!

Lean Startup Machine Rotterdam (#LSMR) is een intensieve workshop van 8-10 juni in de Creative Factory en de Deloitte Maastoren. Je leert Lean Startup principes welke in elke onderneming toegepast kunnen worden om ideeën te valideren en aan te sluiten bij wat de klant wil. De Lean methode wordt onder meer actief toegepast in Silicon Valley en MIT. Bekende voorbeelden zijn Groupon, Amazon, Zynga en Dropbox. Leer en ervaar meer in 3 dagen dan de meeste in 6 maanden! Inspirerende ondernemers uit de Verenigde Staten en Groot-Brittannië zijn als spreker of mentor aanwezig om je hierbij te ondersteunen, kom dus ook en vergroot je kennis en je netwerk.

Geïnteresseerd? Zie hier [http://leanstartupmachine.com/events/rotterdam-june-8-10/ (http://www.linkedin.com/redirect?url=http%3A%2F%2Fleanstartupmachine%2Ecom%2Fevents%2Frotterdam-june-8-10%2F&urlhash=PKhw&_t=tracking_anet)] het overzicht en spreek de organisatoren (Yuri van Geest en/of Stefanos Karakasis) aan bij OpenCoffee of kom naar de komende Meetups!

https://www.facebook.com/pages/Lean-Startup-Machine-Rotterdam/326706517382368?sk=events