IMZagreb Meetup #11: Kako izgraditi "pobjednički" web shop?

This is a past event

89 people went

Location visible to members

Details

Dragi naši marketingaši i svi zaljubljenici u marketing,

stiže nam i 11. sastanak grupe #IMZagreb! Kako smo obećali na prošlom druženju za ovaj put smo pripremili super predavanje. Marcel Majsan će nam održati predavanje pod nazivom Kako izgraditi "pobjednički" web shop?

Nakon predavanja nas čeka druženje i Pizza!

Sponzor IMZagreb #11 je tvrtka Marker d.o.o. (http://marker.hr) - web agencija fokusirana na izradu web trgovina.

----------------------------

Marcel je prošle godine preuzeo nagradu za najbolji web shop u kategoriji (sonusart.hr), a ove godine je osnovao Udrugu eCommerce Hrvatska koja se bavi edukacijom i pomaganjem web trgovaca. Na našem 11. IM meetupu ispričat će vam kako i vi možete izgraditi "pobjednički" web shop, te podijeliti s vama neke od najčešćih poteškoća s kojima se svaki web trgovac suočava. Na kraju izlaganja će mu se pridružiti tajnik Udruge Dino Oreški, koji će ispričati više o web servisu na kojem trenutno radi Udruga.

"Kad bih morao odabrati jedan jedini kriterij koji čini dobar web shop, to bi bez sumnje bila kvaliteta usluge. Što se pak tehničke strane tiče, smatram da je izrazito bitan UX. Na stranu dizajn, koji je svakako bitan, za kupca je ipak puno bitnije samo iskustvo kupovine. Naime, vizualni dojam neke stvari je često stvar subjektivne naravi, dok je korisničko iskustvo uglavnom bazirano na ispunjavanju osnovnih ljudskih potreba. Na webshopu je to najčešće potreba da ne trošiš moje vrijeme, da mi omogućiš da što lakše pronađem željene informacije i da zadobiš moje povjerenje." - smatra Marcel Majsan.

RASPORED

19:00 Okupljanje i uvod

----------------------------

19:20 Početak predavanja: Kako izgraditi "pobjednički" web shop?

-----------------------------

21:00 Druženje i pizza!

*Sponzor IMZagreb #11 je tvrtka Marker d.o.o. (http://marker.hr) - web agencija fokusirana na izradu web trgovina.

-----------------------------

NAPOMENA: Broj mjesta je ograničen stoga molim odgovorno RSVPanje :D

Imamo i službenu FACEBOOK STRANICU (https://www.facebook.com/pages/Internet-Marketing-Meetup/827511760658727?sk=timeline)! :) Obavezno lajkati! :)

Ukoliko nas ne nađeš, slobodno nazovi 091/937/2730

Kao i uvijek, hashtag je #IMZagreb!

Vidimo se!

Petar