MMZG #42: Nikola Jellačić, Google: "Marketing in the age of assistance"

This is a past event

194 people went

Location image of event venue

Details

Nikola će nam govoriti kako bolje razumijeti današnjeg potrošača čije su se navike i zahtjevi promijenili. Čut ćemo koje su razlike i koji su najbolji načini za doći do njih i komunicirati s njima. Uz to, pričat će i o tehnologijama koje su se prilagodile njihovim potrebama, te o marketinškim alatima koji moraju pratiti korištenje tih tehnologija.

Uz sve, Nikola će nam pokazati i primjere primjene tehologije i novih marketingških alata iz svijeta i dat će nam savjete kako to možemo iskoristiti i u Hrvatskoj.

Nikola je 2002. godine završio Empire State College/State University of New York, i to smjer Nikola započinje svoju karijeru u T-Com-u u odjelu internet promocije gdje je bio odgovoran za izradu marketinške strategije T-Portal-a i druge različite razvojne projekte. Početkom 2008. godine počinje raditi kao Voditelj Internet prodaje za Hrvatsku u Studio Moderni, a nakon toga odlazi u Valamar kao Voditelj direktne prodaje i marketinga.
U Google je došao 2011. kao Product Strategist gdje je radio s velikim klijentima na implementaciji Googleovih rješenja u poslovanja. 2013. godine postaje Industry Manager za turizam, te radi s najvećim hotelskim lancima i turističkim zajednicama iz regije. 2016. preuzima retail vertikalu te počinje raditi s najvećim web trgovinama koje se bave izvozom. Trenutno radi kao Industry Head za retail unutar Google Adriatics.
U slobodno vrijeme, kojeg nema puno, bavi se sa svoje troje djece. Uz njih je naučio nešto i o plesu, pjevanju, dramskoj sekciji i kartingu.

--------------------------------------------------------

18:30-19:00 Okupljanje sudionika
19:00-19:45 Nikola Jellačić: "Marketing in the age of assistance"
19:45-20:15 Otvorena rasprava s Nikolom i pitanja publike
20:15-... Networking i fun :-)

---------------------------------------------------------

Popusti za članove:

- Konferencija MissAdventure Festival
https://themissadventure.com/pages/the-missadventure-festival -20% na regularnu cijenu uz kod Save20
- Fotograf Božidar Babić http://poslovniportreti.com/ -20% na usluge

---------------------------------------------------------

*Prijave su obavezne!* Upad na #MMZG je BESPLATAN, ali vas molim da odgovorno RSVPate (Yes/No) kako bi mogli planirati točan broj sudionika.

Hashtag #MMZG.

Facebook stranica (https://www.facebook.com/marketingcroatia/)

Vidimo se!

Ilija Brajković