Past Meetup

Születésnap 3.0

This Meetup is past

47 people went

Details

Hát ezt is megértük - harmadik éve boldogítunk Titeket!

Az ünnepi alkalom új helyszínen, a Pepita Ofélia műintézményben talál majd minket. Számos dolog változik még a MeetOFF háza táján, de maradjon meglepetés is.

Ünnepi témánk egyik kedvencünk, a mobil trendek lesznek. Előadóink a jövőt hozzák el nekünk, mi pedig finom tortákat. Ne felejts el szavazni, hogy a Te ízlésed is érvényesüljön! (https://www.facebook.com/meetoff/posts/590328684356574)

Az előadóink lesznek:

• Habencius István @sycko (https://twitter.com/sycko) (Checkiners Kft. egyik alapítója): Mobye life, hello IRL2.0 (http://meetoff.eu/meetup/habencius-istvan-mobye-life-hello-irl2-0-szulinap-3-0/)

• Molnár Balázs (Budapesti Corvinus Egyetem hallgató): Adatgyűjtés az okostelefonok világában (http://meetoff.eu/meetup/molnar-balazs-adatgyujtes-az-okostelefonok-vilagaban-szulinap-3-0/)

• Madar Norbert (GKI Gazdaságkutató Zrt. kutatásvezető, GKI Digital Kft. alapító, ügyvezető-helyettes): Online vásárlás mobil eszközökön avagy e-commerce = m-commerce? (http://meetoff.eu/meetup/madar-norbert-online-vasarlas-mobil-eszkozokon-avagy-e-commerce-m-commerce-szulinap-3-0/)

• Pál Dénes (Sopreso)

• Toldi Ádám @_Phelan_ (https://twitter.com/_Phelan_): Firefox OS – Nyílt platformot a mobilokra is (http://meetoff.eu/meetup/toldi-adam-firefox-os/)

A belépő 1000 HUF, de itteni regisztrációval ezt azonnal felezzük. A befolyt összeget teljes egészében a szervezési költségekre fordítjuk és kiegészítjük.