addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Hoor, zie en deel MODX in Leeuwarden!

En we gaan gewoon weer vrolijk door met de volgende meetup! Iedereen is welkom, ook als je nog niet zoveel met MODX hebt gedaan of juist alles al weet!

De drankjes en lekkere hapjes tijdens de avond worden gesponsord door modmore.

Agenda:

 • Open vanaf 19.00. Haal een drankje en stel je zelf voor aan mensen die je nog niet kent!
 • Om 19.30 opening en presentatie van Mark Hamstra over MODX, SiphonLabs, Community en modmore.
 • Gevolgd door een presentatie van Gauke Pieter Sietzema over MODX als multi channel CMS.
 • De rest van de avond nodigen we jullie uit om wat leuke of interessante projecten, toepassingen of andere presentaties / case studies te doen, dus neem je laptop mee! Ook kijken we ernaar uit om jouw ideeen over MODX 3 te behandelen.

 

Met de auto?

Je kunt betaald parkeren in de Eewal. Dit is het verlengde van het Gouveneursplein en dus maar een klein stukje lopen. Mocht dat vol zijn is er vaak nog wel een plekje aan het water bij de Voorstreek en anders kun je een van de parkeergarages (Zaailand of Oldehove) gebruiken. Vanaf beide is het 5-10 minuten lopen.

 

Het het OV?

Vanaf treinstation Leeuwarden is een een minuut of 10 lopen. Er gaan ook bussen maar lopend ben je sneller bij de Walrus. Met het trainstation in de rug steek je de weg over en ga je vanaf daar naar rechts. Volg deze weg langs de ING met de bocht mee naar links, over de brug, en je loopt zo het centrum in langs parkeergarage Zaailand. Blijf rechtdoor gaan (je komt o.a. langs de Nieuwestad, een grote winkelstraat, aan je linkerhand met de Waag) totdat je op een open plein uit komt. Aan de linkerkant zie je als het goed is een fontein/beeld, en rechtsvoor zie je het gezellige terras van de Walrus.

Join or login to comment.

 • Mark H.

  Iedereen die er gisteren was: bedankt :) Ik heb het zelf erg naar mijn zin gehad (ik hoop jullie ook!) en kijk uit naar de volgende meetup.

  Volgende maand weer een meetup ergens anders? Zijn er vrijwilligers? :) Als alternatief heb ik De Beurs in Meppel (http://www.eetcafedebeurs.nl/restaurant.php) ook bereid gevonden om ons de ruimte voor een meetup te geven, maar er zijn ook veel MODXers buiten Noord Nederland dus ergens anders is ook goed.

  April 4, 2013

  • Jelle F.

   Vond het erg leuk om er een keer bij te zijn zo'n meetup! Gezellige groep met humor en kennis ;)

   April 4, 2013

  • Lefthandmedia

   ik was er graag geweest maar Leeuwarden is net te ver. ik moet voor het donker thuis zijn. Maar als er animo voor is wil ik graag eens gastheer zijn hier in Haarlem. waar moet zijn ruimt aan voldoen? of is een tap voldoende :)

   April 4, 2013

 • Karst van der W.

  75% kans dat ik er ben, maar dat weet ik volgende week pas of het 100 of 0% wordt. Als ik ga kan ik wel een paar personen ophalen van het treinstation (genoeg ruimte in de kofferbak voor 2 personen :) )

  March 22, 2013

  • Mark H.

   Ojee, hoop dat het allemaal goed komt. Hopelijk tot morgen!

   April 2, 2013

  • Karst van der W.

   Zal er zijn, maar kan het niet laat maken.

   April 3, 2013

 • Menno P.

  Helaas ga het niet redden, echt iets te ver/laat...

  NEXT TIME....

  April 2, 2013

 • Menno P.

  Pfff wat een end weg weer zeg....
  Even kijken of ik dat ga redden.

  March 12, 2013

  • Mark H.

   In principe is de locatie in Meppel akkoord dus daar kunnen we in de toekomst ook terecht. Lijkt me goed om woensdag in Leeuwarden (als jullie daar ook bij zijn?) even te kijken wanneer we wat doen. Hoor ook geluiden uit Amsterdam/Haarlem voor meetups.

   March 29, 2013

  • Mark H.

   Dan denk ik dat we Nederland ook wel mooi op kunnen delen dat 't niet telkens ik ben die 't regelt :P Bijvoorbeeld 3 regio's ofzo: Noord (Meppel) / West (A'dam) / Midden + Zuid. Zoiets: http://note.io/ZHUYrz­

   March 29, 2013

 • Bert O.

  Yeah! Ik ben er bij natuurlijk

  1 · February 22, 2013

10 went

Our Sponsors

 • modmore

  modmore ontwikkeld en verkoopt Premium Extras voor MODX Revolution.

 • Sterc Internet & Marketing

  Sterc organises and sponsors both Dutch and International meetups.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy