Past Meetup

Zomerse MODX Meetup

This Meetup is past

17 people went

Location image of event venue

Details

• Wat gaan we doen

Kom gezellig langs voor een praatje met mede MODXers, en interessante presentaties.

Iedereen is van harte welkom bij Gasterij de Eikenhof in Hollandscheveld, (vlak bij Hoogeveen, Drenthe), met dank aan sponsor De Haan Media!

De koffie/thee staat vanaf 19:00 klaar, om 19:30 openen we de meetup met een welkomstwoord van de organisatie/sponsor gevolgd door de presentatie(s), en rond 21:00 begint de naborrel.

• Sprekers

Gerben van de Kraats, eigenaar bij Census, zal een nieuwe add-on en een update voor FormIt (in samenwerking met Sterc) presenteren. Deze dragen bij aan dataminimalisatie (onderdeel van AVG), en de veiligheid van MODX. Daarnaast heeft Census een nauwe samenwerking met een business consultant welke gespecialiseerd is in de AVG. Hij komt mee en zal vertellen over de impact die de AVG (ook wel bekend als GDPR) heeft en hoe je om kan gaan met de uitdagingen die hier uit vloeien.

Gauke Pieter Sietzema, CTO bij Sterc, komt met een update van het lopende MODX 3 project. Verwacht mooie plaatjes van échte voortgang, en een beloofde deadline die nu wel heel dicht bij komt...

• Wat je mee moet nemen

Een goed humeur!

• Belangrijk om te weten

We willen dat iedereen zich welkom voelt, dus de "Gedragscode voor conferenties" is ook op deze meetup van toepassing: http://confcodeofconduct.com/index-nl.html