addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

New Tech Meetup Március

 • Mar 9, 2011 · 7:00 PM
 • IMPRÓ

Az est vendégszervezoje Mátó Péter.

A tervezett programból:

 

Az előadásokról picit részletesebben:

Mr. Web és Ms. Telefónia házassági problémái: zárt és nyílt szabványok, Adobe Flash vs Asterisk, RTMP/T/S vs SIP/IAX, TCP vs UDP, resampling, jitter és egyéb akadályok a www.ingyenhivo.hu tömegszolgáltatás rögös útjain.

 • Zrubecz László (Andrews Kft.): Biztonságos desktop megoldás: Qubes OS

A Qubes OS alapötlete, hogy virtualizáció segítségével szétválaszthatjuk a rendszerelemeket és az egyes alkalmazásokat egymástól. Így egy nagy biztonságú, mégis könnyen használható operációs rendszert kapunk.

Milyen keresési folyamaton megy végig egy érdeklodo, míg megveszi az ot érdeklo terméket? Erről szól a keresési evolúció. Hiszen jellemzoen nem egy kereséssel fogja megtalálni azt, ami számára érdekes. És ha már tudjuk, milyen lépések követik egymást, mire tudjuk mi ezt használni pl. egy weboldal fejlesztésekor?

A teljesítmény-alapú hirdetéseket külföldön a legnagyobb webshopok 90%-a már használja, és weboldalak százezrei keresnek vele szabad szemmel is jól látható összegeket. Hogyan működik ez a hirdetési rendszer, miért jobb, mint a többi, és Te hogyan tudsz vele konkrétan pénzt keresni?

 • Vajna Miklós: Git merge framework fejlesztése

A git elosztott verziókezelo rendszer a sebbességre, hatékonyságra fókuszál nagy projektek számára is. Az előadás a következő témaköröket érinti:

* elosztott fejlesztés

* nemlineáris fejlesztés támogatása

* nagy projektek hatékony kezelése

* a projekt történetének kriptográfiai authentikációja

* eszköztár design

 

A belépo, ahogy máskor is, 700 Ft, ezzel a New Tech Meetup függetlenségét tudjuk megvalósítani.

Eloadásötleted van? Írj nekünk az [masked] címre. Köszönjük!

Join or login to comment.

 • Tamas T.

  mennek fel a videok: http://vimeo.com/user1066482

  March 11, 2011

 • László B.

  Very interesting, effectively organized. Time schedule was followed and discussion was kept within boundary so that each lecturer received the same attention. Friendly atmosphere, open-minded people.

  March 10, 2011

 • Barna L.

  Itthon kúrálom magam, göthös vagyok. Kihagyom...:(

  March 9, 2011

 • Tamas T.

  egy rejtett meglepetés info azoknak akik idáig eljutottak az olvasásban: a n?nap alkalmabol a lanyok ingyen johetnek be :)

  March 9, 2011

 • Szilvia W.

  http://www.ezpark.hu/
  Zichy J. u. 9

  March 9, 2011

 • Vilmos K.

  Parkolni hol lehet a közelben?

  March 9, 2011

 • Gabriella K.

  Szia, nem hülyeségek ezek, s?t. A belép? kitétele lemaradt a mostani program alól, frissítettem is, köszönet a jelzésért!
  Az esteken a hc techen túl igyekszünk teret adni más fejlesztéseknek, a közönség nyitott sok mindenre, érdemes megnézni régebbi estjeink programját. Írj nyugodtan az [masked] címre, ha van el?adásötleted, és megbeszéljük.

  March 1, 2011

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy