This Meetup is past

74 people went

Details

Lassan - kegyetlen dolog ez a karácsony és újév - de összeállt a meetup programja, gyertek mert jó lesz.

Vági Barnabás (Spaceframebikes (http://www.spaceframebikes.com/)) üvegszálas kasztnijú, elektromotoros, csomagtartóval is rendelkező bringát mutat be. Azt mondta, nem hoz prezentációt, hoz helyette prototípust.

Németh Ádám nem fog kérdezni, hanem a gerilla UX-tesztelésről beszél. Aki kereste már az új BKK-s bérletautomatán a bankkártya rését, tudja miről lesz szó.

Márton Péter (Brewfactory (http://blog.risingstack.com/brewfactory-full-stack-homebrew-with-iot/)) sört főz. Automatizálva. Node.js-sel.

Maczák Balázs (Rabbit (http://www.wearrabbit.com)) wereblit, azaz viselhető elektronikát hoz. Nem is szpojlerezem el, majd ő elmondja, hogy mit találtak ki és hogy állnak a protóval.

Emellett lesz még Molnár Gábor (ZerLux (http://www.zerlux.com/)) révén lézer és Szalóki Róbert (EUedge és életmentés) révén kódolás. Namost amiben lézer van, az ugye rossz már alapból nem lehet.

Várunk titeket este hétre a Müszibe!

__

Eloadásötleted van? Írj nekünk az info@meetup.hu címre. Köszönjük!

A beugró 1000 Ft, amit a terembérletre és néha előadó utaztatásra költünk, minden szervező és előadó ingyen dolgozik. Köszönjük, hogy támogatjátok a meetup függetlenségét!