addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

New Tech Meetup

  • Jun 6, 2012 · 7:00 PM
  • IMPRÓ

Sziasztok!

Júniusban is ismét Meetup!

 

Protoblox - dr. Lipóczy Gergő

A Protoblox rendszer moduláris blokkokból gyorsan előállítható műanyagipari gyártószerszámokat, ősmintákat, prototípusokat készítő rendszer. A rendszer alapötlete, hogy a jellemzően egy tömbből készülő ősmintákat, szerszámokat kiváltjuk előre gyártott ismétlődő elemeket tartalmazó alumíniumból készült blokkokkal, melyek újrafelhasználhatóak, így az egész folyamat töredékébe kerül és az átfutási idő is jelentősen lecsökken.

 

"Next Generation" Amiga - Halott és élvezi - Balogh Károly

Mi történt 1994. április 29. óta? Az OS és hardverfejlesztés határvidékei egy réges rég kihalt platformon. A zseniálisan értelmetlen rendszerek szépségei és többnyire PowerPC processzorok minden mennyiségben.

 

Hány komputer van a kezemben? - Zalka Ernő

A soroksári szilíciumvölgy junior embedded programozójának élménybeszámolója egy sokak számára ismeretlen világról. Tessék, 64K RAM van, de 40K-t megzabál az IP library. Csak ezzel a béna IDE-vel tudsz compilálni. Ha ki akarod próbálni, a kütyüre feltöltés 2 perc. Operációs rendszer? Filesystem? Nyelvek? Libraryk? Ugyan már. Kalandtúra a sivatagban.

 

Webee.co: közösségi napló és kereső - Kozma Gergely

A két hónapja indult magyar startup segítségével egyszerüen követheted mások internetes aktivitásait és segít abban hogy te is egyszerüen követhető legyél. Müködését és fejlesztésének történetét Kozma Gergely vezető fejlesztő mutatja be.

 

Ustream DDoS górcső alatt - Hodicska Gergely

Ahogy már sokan bizonyára hallottak róla május 9-én soha nem látott mértékű DDoS támadás érte a ustream.tv oldalt annak érdekében, hogy egy oroszországi Putyin ellenes tüntetésről tudosító csatorna oldalt elérhetetlenné tegyenek. Az előadás során röviden áttekintjük az események kronológiáját, valamint hogy milyen lehetséges védekezési megoldások merülhetnek fel egy ilyen esetben.

 

Eloadásötleted van? Írj nekünk az [masked] címre. Köszönjük!

Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy