addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Szubjektív ajánlónk a holnapi programról

From: Gabriella K.
Sent on: Tuesday, September 6, 2011 5:09 PM

Holnap szezonnyitó New Tech Meetup, kedvcsináló a prezentációkhoz:

1. Mezei Áron és Szabó Gergely Hírbehozó bemutatja azt a közösségi alkalmazást, amely fonalat ad a fesztiválozás labirintusába: mit vinnél magaddal egy lakott Szigetre?

2. Buherátor weboldalak Cross-Site Scripting támadhatóságáról és egy sikeres támadás kihasználhatóságáról tart izgalmas bemutatót - kizárólag biztos úszóknak.

3. Németh Bottyán és Vincze Gábor a Gravity színeiben arról mesél, mihez fordulhatunk, ha magas performance loaddal bíró rendszerek kapcsán van szükségünk megoldásokra, workaroundokra.

4. Létezik feltörhetetlen széf? A Tresorium fiatal kutatói elmondják, hogyan tárolhatjuk úgy adatainkat felhoben, hogy még a szolgáltató rendszergazdája se férjen hozzá elásott kincseinkhez.

5. És még egy retrospektív: több tízezer, már csak adatra szomjas user részére hálót szolgáltatni nem veszélytelen móka. Milyen technikai és egyéb nehézségekbe ütközik az, aki a Balaton Sound vagy a Sziget területét akarja lefedni széles sávval.

 

RSVP-zzetek, gyertek, kérdezzetek, sörözzetek - vagy amit akartok!

 

Kiss Gabi és a szervezők

 

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy