addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

junusi meetup - mar csak kettot kell aludni!

From: Ákos M.
Sent on: Monday, June 4, 2007 10:02 PM
Kedves Meetup tagok,

A szerdai meetup esemeny rendkivul erdekesnek igerkezik. A szoftveres temak mellett urkutatastol is hallhatunk, illetve exkluziv modon kozelrol megnezhetunk egy mukodo 3D holografikus display-t is!

Ahhoz, hogy kenyelmesen mindenki beferjen az eloadasokra, mindenkeppen kernenk benneteket, hogy pontosan allitsatok be az RSVP statuszotokat. Ha eddig 'Maybe'-t mondtatok, akkor irjatok at 'Yes'-re :) Ha nem jottok, akkor kerunk benneteket, allitsatok 'No'-ra a statuszt, hogy mas erdeklodot is be tudjunk engedni meg az esemenyre.

Akinek van lehetosege, a eloadast lathatoan erdemes lesz meglatogatni, ha gondoljatok, kollegaknak, ismerosoknek is javasoljatok a resztvetelt.

Udvozlettel,
a szervezo csapat

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy