addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Szerda: BPNT majusi talalkozo

From: Viktor S.
Sent on: Tuesday, May 6, 2008 6:32 PM
Sziasztok!

HELYSZIN

A holnapi BPNT a Millenaris Park C (!) epuletenek D eloadojaban kerul megrendezesre.

A hagyomanytol kisse elteroen az eloadasok utan kb. egy oras "fogadas" lesz a Millenaris aulajaban (kotetlen beszelgetes - sor/bor/udito), utana pedig a kornyezo letesitmenyekben lehet majd az eszmecseret tovabb folytatni (javasolt pl. a Marxim a Kis Rokus utcaban).

THE BPNT NEEDS YOU!

Ezuttal becsuletkasszas megoldassal mukodik majd a bufe. Szuksegunk van tovabbi tamogatasotokra is: vermerseklettol fuggo hozzajarulasodat koszonettel fogadjuk (fejenkent[masked]Ft nagyjabol fedezne a koltsegeket). Ha cegesen szeretned tamogatni az esemenyt, dobj egy nevjegykartyat a kasszaba es megkeresunk.

Remeljuk, hogy igy legkozelebb meg jobb helyen (pl. a Millenaris Fogadoban) lehetunk majd.

RSVP!

Kerjuk allitsatok be RSVP statuszotokat, hogy lassuk hany emberre szamitsunk. Megnyitottunk meg 10 tovabbi helyet is, ha igyekeztek, befertek!

Remeljuk a helyszinen talalkozunk!

Udv,
Viktor + Akos, Balazs, Feri, Tamas

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy