addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

oktoberi meetup

From: Szaloki R.
Sent on: Monday, October 2, 2017, 1:11 PM
Sziasztok!

Szeptemberben elbúcsúztattuk a MÜSZI-t, úgyhogy szerdán 19:00-kor az A66-ban (andrássy út 66) várunk benneteket. Remek előadások lesznek: hogyan legyen áramunk és ha már van olcsó, akkor hogyan használjuk fel:
- a BME Solar Boat csapata pl napelemes elektromos hajót épít ami kicsit úgy néz ki mint egy úszó palacsinta
- hamár napelem, Boglárka tovább megy ezen az úton és inkább rögtön egy napot épít nekünk: tokamak fúziós reaktort mutatja be meg azt, hogyan működnek ezek (btw, szerintem az egyik legscifibb nevű dolog a tokamak :)
- "ha van áram, minden van" alaptételből azért kijön az is, hogy ha van áram, akkor van pénzünk is. Nadehát nem lenne New Tech, ha csak sima pénzről beszélnénk, úgyhogy Péter a rendes, 21. századi cryptocurrecyket járja körül, hogy miért is lesz az jó nekünk. És tlán az előadás után végre ez után el tudom-e magyarázni anyukámnak, mi az a bitcoin.
- Najó, lett áramunk meg pénzünk, de hogy egyikből hogyan lesz a másik, azt Ákos mutatja meg nekünk: épített egy bányát, amivel szerintem fűteni is lehetne. Nade ha nemcsak fűteni akarunk, akkor kikérdezhetjük Ákost, hogy megéri-e :)

Szóval:
Október 4. 19:00 Andrássy út 66, 3. emelet "Event Space" csengő

Gyertek, jó lesz!

Szalóki Róbert
és a szervezőbizottság

People in this
group are also in: