Skip to content

Nextcloud Meetup #1

Photo of
Hosted By
Jona A.

Details

Takimi i parë i të interesuarve rreth Nextcloud, platformës cloud me burim kodi të hapur që respekton privatësinë dhe të dhënat e tua personale.

Mblidhemi dhe diskutojmë rreth këtij projekti, rreth mënyrave sesi mund të përfshihemi dhe të kontribuojmë dhe gjithashtu rreth idesë së krijimit të një komuniteti lokal i cili e promovon Nexcloud.

Shënim: nuk kërkohen dije teknike për këtë takim.
Open Labs Hackerspace
Rr. Pjetër Budi, Pallati Boga 67 · Tiranë
How to find us

openlabs.cc

Google map of the user's next upcoming event's location