Skip to content

Nextcloud l10n #1

Photo of
Hosted By
Redon S. and Silva A.

Details

Pas takimit të parë informues rreth platformës së Nextcoud, do të mblidhemi sërisht në ambientin e Open Labs Hackerspace për të punuar për përkthimin e kësaj platforme në gjuhën shqipe. Nëse

dini anglisht dhe dëshironi të kontribuoni duke ndihmuar me përkthimet, ju ftojmë të na bashkoheni në Nextcloud l10n Sprint #1 më dt 28.12.2016, ora 17:30.

Tashmë është përkthyer 70% e platformës në gjuhën shqipe dhe me pak ndihmë edhe nga ju mund t'ja dalim dhe ta përkthejmë të gjithë :)

Nuk ka nevojë të keni dije teknike për të marrë pjesë në këtë takime, dhe as që të keni qënë në eventin e mëparshëm.

Ju ftojmë të na bashkoheni në Open Labs Hackerspace!
Open Labs Hackerspace
Rr. Pjetër Budi, Pallati Boga 67 · Tiranë
Google map of the user's next upcoming event's location