addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

NNUG Trondheim Pages

NNUG Trondheim har siden 2004 vært et fora for alle som utvikler løsninger på Microsoft .NET og relaterte teknologier. Trondheim har et meget godt miljø med engasjerte utviklere som gjerne deler av sin kunnskap. Møtene har varierte tema, og vi oppfordrer til aktiv deltakelse fra medlemmene. I tillegg til lokale speakere har vi hatt besøk av nasjonale og internasjonale forelesere som Kent Beck, Jimmy Nilsson, Udi Dahan, Greg Young, Sahil Malik og Einar Ingebrigtsen.

Møtene våre avholdes vanligvis klokka 17:30 siste torsdag i hver måned med unntak av feriemånedene juni, juli og desember. Den første halvtimen bruker vi på sosialisering over en matbit før det faglige begynner. For at vi skal ha nok mat til alle, setter vi pris på at du melder deg på møtene når du planlegger å komme.

Disse har bidratt til NNUG Trondheim så langt

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
Hall of fame May 30, 2013 9:58 PM Joar Ø.
About NNUG Trondheim July 31, 2012 8:49 PM Joar Ø.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy