addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Vi ser nærmere på Azure ARM & Azure Storage

  • Nov 24, 2016 · 5:30 PM

Vi ønsker velkommen til årets siste møte i NNUG Trondheim!

Denne kvelden har vi viet til to sesjoner om Azure.  Som vanlig blir det mingling med mat og drikke fra 17:30-18:00 

Det faglige opplegget går fra 18:00-20:00 og agenda er:

Hvordan kan vi be Azure om å opprette det du trenger av ressurser? (Joar Øyen - Acando AS   @joaroyen)

"Azure Resource Manager (ARM) lar deg håndtere Azure ressursene du trenger i din sky-applikasjon som en enhet uten behov for klikking i Azure portalen. Ved å deklarere hva du trenger av ressurser i en mal, kan du be ARM om å opprette og konfigurere ressurs gruppen slik du ønsker.

I denne sesjonen vil vi vise hvordan du går frem for å lage maler for dine løsninger, hvilke verktøy som er tilgjengelig og ikke minst tips og triks basert på en nybegynners erfaringer med bruk av ARM-maler. ARM er per i dag en løsning som ikke dekker alle behov 100% og dere vil få vite om hvilke hull som må tettes på andre måter og når ARM maler eventuelt ikke er egnet."Azure Storage - Hvordan lagre data i Azure? (Anders E Aabakken - Fundator AS @codethestuff)


Azure Storage gjør det mulig å lagre data i skyen på en skalerbar og fleksibel måte. Microsoft benytter selv Azure Storage blant annet som grunnmur for lagring i Azure Virtual Machines. 


I denne sesjonen ser vi nærmere på hvilke muligheter Azure Storage gir for ulike typer datalagring, og hvordan man enkelt kan komme i gang med å benytte dette.  Vi ser også på hvordan tilgang til data håndteres og hvordan replikering blir brukt for å ivareta varig lagring og høy tilgjengelighet.

Kveldens møte er sponset av Fundator AS

Velkommen!


Join or login to comment.

21 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy