addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo
Gergely N.
user 73692122
San Francisco, CA
Sziasztok,

ne feledjétek, december 11-én várunk mindenkit a következő meetupra aminek most az Élesztő (https://www.facebook.com/elesztohaz­) biztosítja a helyszínt és a kiváló söröket.

Rendhagyó módon csak egy előadás lesz, Rátky Gábor fog egy productionban futó Node-os projektről beszélni, majd a talk után javascriptről sörre váltunk, és a networkingen lesz hangsúly. A terembe 60-an fogunk beférni, ezért arra szeretnénk kérni titeket, hogy updateljétek meetup.com-on, hogy tényleg tudtok-e jönni. Az előadás magyar nyelvű lesz.

Továbbá az eddigi egymás mellett futó nodejsbp/nodebp neveket egységesítettük, és mind githubon/twitteren/meetupon nodebp alatt ertek el minket:


Találkozunk szerdán!
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy