addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Oljegruppen Pages

Energipriserna tränger igenom hela ekonomin ungefär lika bra som räntan (fast energipriset är mer demokratisk genom att den är en kostnad för alla - men inte när det offentliga har privatiserat den).

Hur kommer energiprisstegringen att påverka andra priser? Hur kommer förhållandet mellan naturresurser som t ex energi och arbete att förändras? Hur kommer fastighetspriser att påverkas? Hur kommer vi att anpassa vårt sätt att leva? Kommer vi att flytta, kommer företagen att rationalisera bort energislukare, spara på energi och organisera om så att de transporterar mindre?

Hur kan modern teknologi göra det framtida lågenergi-/högteknologi-samhället annorlunda än det vi hade före tjugohundratalet? Hur kommer mitt eget arbete och boende att påverkas, och min pension?

Många (fast en liten andel av populationen) har börjat anpassa sig till de förändringar vi förväntar men hittills har dessa frågor diskuterats alltför lite utanför de privata kretsarna. Det finns mycket att diskutera – och det är mycket hög tid att börja en mer öppen diskussion. Den här gruppen är till för dig som vill prata med andra om dessa saker. Välkommen!

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
Bli medlem i ASPO Sverige January 1, 2010 10:21 AM Bengt R.
About Oljegruppen April 26, 2006 3:05 PM Oscar K.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy