addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

The Stockholm Oil Awareness March Meetup

 • Mar 20, 2007 · 7:00 PM
 • JAK:s lokalavd Stockholm

Vi kommer att tala om det som är aktuellt eller angeläget just då när vi träffas. Vad som händer vid oljetoppen och hur oljemedvetenheten utvecklas är centrala frågor men våra samtal blir allt mer inriktade på vad vi vill göra eller faktiskt håller på med som en följd av vårt oljemedvetande.

Det allmänna oljemedvetandet har utvecklats mycket i förhållande till dec 2004 när gruppen startades men än så utgör de oljemedvetna en liten andel av populationen. Därför är det trevligt att sitta ner en stund med några som inte bara rycker på axlarna och tänker att oljeberoendet inte är värre än några andra samhällsproblem. Vi är några som alltid brukar komma men det dyker ofta upp nya ansikten. Du är alltså varmt välkommen. Det ställs absolut inga krav på dig. Vill du komma och bara lyssna så är det naturligtvis helt okej. Du hittar oss lätt. Vi sitter (denna gång) en trappa upp i Hälsans Hus på Fjällgatan nära Tjärhovsplan (där bussarna från Slussen stannar).

Join or login to comment.

 • Oscar K.

  Var och en är vi känselspröt i samhället. Genom att sitta ner en stund och resonera kring det som händer får man en idé om vad som egentligen håller på att hända - vad som utvecklar sig. Dessutom får man spegla sitt eget förhållningssätt och kan jämföra med andras.

  March 22, 2007

 • A former member
  A former member

  This was my first attendence so I need another meeting to compare

  March 21, 2007

8 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy