online tuesday #14

This is a past event

215 people went

Location image of event venue

Details

Wat: online tuesday 14#

Thema: Webcare

Wanneer: 8 maart

Van: 19.30u tot 23.00u

Waar: Felix Meritis, Keizersgracht, Amsterdam

Ojee, er wordt over mijn bedrijf gepraat op internet. En oei…. niet alle conversaties die je tegenkomt (de meeste heb je al lang gemist) zijn positief. Wat te doen? UPC had in Nederland een van de eerste cases met webcare, grote bedrijven als T-Mobile, Vodafone en ING volgden. Leuk, dat er een paar fte’s worden vrijgemaakt om te reageren op Twitter-klachten en discussies op het Kassa! forum. Maar waar staan we nu met webcare. Is webcare een ordinaire brandingtool of een serieus middel voor het verbeteren van klanttevredenheid, op een juiste plek ingebed in de organisatie. Is het eigenlijk, bijvoorbeeld op Twitter, wel schaalbaar, als je er een half fte opzet?
Moeten we het eigenlijk nog wel hébben over webcare, of over relevante online communicatie met je doelgroep of fans?
Tijdens online tuesday op 8 maart vanaf 19.30 in Felix Meritis gaan we een halfuur keynoten met presentaties vanuit het werkveld. Om daarna de discussie met jullie allen aan te gaan, en hopelijk een aantal special guests. RSVP:

Let op, we hebben de RSVP mogelijkheid aangepast. De RSVP is nu open voor de eerste 200 mensen, maar dan zonder wachtlijst. Dinsdag 1 maart om 12.00 uur komen er nog 50 plekken vrij en dan gaat ook de wachtlijst open.

Het is een gratis event, dus het vriendelijke verzoek om je RSVP status aan te passen als je onverhoopt niet kan komen. Let op! om 19.20 gaat de deur open voor iedereen, mits er dan natuurlijk nog open plekken zijn. Vanaf 19.20 werken we zonder RSVP lijst en kan iedereen die er bij wil zijn kijken of er nog een plekje is.

Hopelijk tot ziens op 8 maart voor een inspirerende avond en een gezellige netwerkborrel.

Het online tuesday team