Past Meetup

Online Tuesday #43: Facebook

This Meetup is past

255 people went

Location image of event venue

Details

Wat: Online Tuesday #43

Thema: Facebook

De 43e editie van Online Tuesday gaat over de gigant, nee moloch die Facebook heet. Enorm passé overflakkee volgens de hipstermarketeers onder ons, maar voor 1,2 miljard mensen gewoon een verdomd handig sociaal netwerk. Hoe speel je daar als merk nou handig op in? Tijdens deze avond gaan we wat meer de diepte in op dit vlak, zowel op het gebied van contentmarketing als advertising.

Wanneer: 11 maart 2014

Van: 19.30u tot 23.00u

Waar: De Nieuwe Liefde (http://denieuweliefde.com/)!!!

Sprekers

Twee van de drie sprekers zijn momenteel bekend, te weten:

• Peter Minkjan (https://www.linkedin.com/in/peterminkjan), zelfstandig adviseur Facebook - Peter zal in razende vaart een overzicht geven van de ontwikkelingen op Facebook.

• Jeffrey van Heck (https://www.linkedin.com/in/jeffreyvanheck), online marketing & social media adviseur, Natuurmonumenten - Jeffrey zal vertellen hoe Natuurmonumenten met leuke, interessante en 'engaging' content zo succesvol heeft kunnen worden op Facebook.

Inschrijving

De inschrijving opent 25 februari om 12.00 uur ('s middags). Dan worden de eerste 200 plaatsen vrijgegeven.

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Geen probleem! Volgende week op dinsdag 4 maart om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van extra inschrijvingen. Dan is het ook pas mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst, zodra de 'normale' inschrijving vol is.