Online Tuesday #44: Appril - Near body communication

This is a past event

239 people went

Location image of event venue

Details

Wat: Online Tuesday #44

Thema: Appril / Near body communication

April = appril (http://www.appril.nl/), hét festival over apps en mobiel internet, met meer dan 100 workshops, lezingen en borrels in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.

Ook Online Tuesday staat in het kader van appril. Daarbij gaan we het hebben over 'near body communication'. Als rasechte marketeers hebben we maar even een eigen term 'gecoind' voor het fenomeen dat mobiele technologie marketing steeds dichter bij de consument brengt. In de broekzak, aan de pols, in their faces en under their skin. En daarbij wordt gecommuniceerd naar en door het lichaam, want mobiele devices zijn vaak monitoren in de dubbele zin van het woord: ze zijn (of hebben) een monitor voor de drager en ze monitoren de drager.

Wat zijn daarvan de gevolgen? Hoe kun je daarop inspelen als merk en marketeer? En waar liggen de grenzen als je zo dicht op de huid van je doelgroep komt?

Wanneer: 8 april 2014

Van: 19.30u tot 23.00u

Waar: De Nieuwe Liefde (http://denieuweliefde.com/)

Sprekers

Sprekers op deze avond zullen in ieder geval zijn:

• Remco Bron (https://www.linkedin.com/in/remcobron), onder veel meer mede-oprichter van inBeacon (http://inbeacon.nl/): Remco zal vertellen over de mogelijkheden die de iBeacon-technologie oplevert voor marketeers.

• Robert Leefmans (https://www.linkedin.com/in/leefmans), mede-oprichter en CEO van Notificare (https://notifica.re/): de toename van het aantal devices en 'beacons' maakt notificaties steeds persoonlijker én steeds rijker. Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen?

Overige sprekers worden komende dagen bevestigd.

Inschrijving

De inschrijving opent 25 maart om 12.00 uur ('s middags). Dan worden de eerste 200 plaatsen vrijgegeven.

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Geen probleem! Volgende week op dinsdag 1 april (geen grap) om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van extra inschrijvingen. Dan is het ook pas mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst, zodra de 'normale' inschrijving vol is.