online tuesday #21

This is a past event

224 people went

Location image of event venue

Details

Wat: online tuesday #21

Thema: Open Podium

Wanneer: 13 december 2011

Van: 19.30u tot 23.00u

Waar: Felix Meritis, Keizersgracht, Amsterdam

Sta jij op het podium van de volgende Online Tuesday?

Nog even en dan is het zo ver. Alweer de laatste Online Tuesday van het jaar! Op 13 december sluiten we traditie getrouw af met een open podium.

Dat betekent dat we iedereen de kans geven om zijn of haar verhaal in een korte presentatie van 5 tot 7 minuten te geven. Het onderwerp mag heel breed zijn, van het overtuigen waar wij onze marketing euro’s volgend jaar aan moeten uitgeven tot het uiten van je frustratie over iets in de online wereld (het liefst wel met een oplossing natuurlijk ;-) ).

Of bijvoorbeeld:de uitdaging van een multibrand/internationale/crossmediale marketingstrategie. Affiliate marketing: Werkt dat wel? Social strategie: Focus je niet op het aantal likes en followers, maar op wat je met en vooral voor deze fans kan doen! Online in het onderwijs: geven we de toekomstige marketeer wel voldoende kennis mee?
Zolang het maar met online marketing te maken heeft en ons inspireert. Neem ook eens een kijkje bij de video’s van het open podium van vorig jaar (http://www.marketingfacts.nl/berichten/20101220_online_tuesday_the_floor_is_yours_videos_foto/). Verbaas ons vooral, neem ons mee in je verhaal en win ons enthousiasme!

Tijdens de komende (http://www.meetup.com/onlinetuesday/events/23109231/)Online Tuesday op 13 december zullen in rap tempo, zonder breaks, 10 tot 15 sprekers elkaar afwisselen. Én een open podium kan natuurlijk niet zonder real time rating, want er kan er maar 1 de winnaar zijn.

Aanmelden
Ben jij diegene die ons gaat inspireren? We horen natuurlijk graag waarom we jou het podium moeten bieden! Stuur een korte motivatie met daarin in ieder geval je naam, contactgegevens en het onderwerp waar je het over wilt hebben naar: [masked] . Dan hoor je snel van ons!