addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Online Tuesday #63: de invloed van influencer marketing

Het is september, dus Nederland schiet weer in actie na de zomer. Zo ook Online Tuesday. En hoe! Op 13 september a.s. starten we het nieuwe seizoen met een avond over influencer marketing. We duiken in de materie van bereik en invloed. Van Instagrams en Snapchats. Van reisbloggers en levensvloggers. En dat alles om te zien of het nou eigenlijk allemaal wel werkt - en zo ja, hoe. 

SPREKERS

De volgende sprekers delen hun kennis en ervaringen:

• Gijs MoonenLEWIS, over het vinden van de juiste influencers en de manier waarop je ze kunt inzetten;

• Isabel MoskSherpa's Stories, over bloggers en influencers in de reiswereld.

Omar Kbiri, Maak, een managementburo voor influencers, vertelt over influencer marketing vanuit het perspectief van de influencers.

INSCHRIJVEN

De inschrijving opent vandaag om 12 uur. Er zijn 300 plaatsen beschikbaar. Je kunt je inschrijven door je RSVP bij deze Meetup om te zetten naar "Yes"!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

PARTNERS EN SPONSOREN

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4UNEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

Onze events worden mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsor Oracle.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy