Online Tuesday #83: Data Privacy

Hosted by online tuesday

Public group
online tuesday
online tuesday
Public group

IBM Nederland

Johan Huizingalaan 765 · Amsterdam

How to find us

*******Voor toegang tot het gebouw is een ID, rijbewijs of paspoort noodzakelijk*******

Location image of event venue

Details

Online Tuesday #83: Data Privacy

De GDPR is een Europese algemene verordening gegevensbescherming die sinds 25 mei 2018 van kracht is gegaan. In het Nederlands heet deze verordening AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Deze privacy verordening gaat over de 'bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens'.

Tijdens de 83e editie van Online Tuesday laten we enkele bedrijven aan het woord die vertellen over hoe zij omgaan met het verzamelen data (of juist geen data meer verzamelen) in het kader van de AVG en over de gevolgen voor consumenten en ondernemingen die deze wetswijziging met zich meebrengt.

LOCATIE:
LET OP! OT#83 is bij IBM Amsterdam op de Johan Huizingalaan 765 (naast het B Amsterdam gebouw)

SPREKERS
- Lejo Duivenvoorde, CEO bij EDM Digital Solutions
- Dennis Saaltink: Marketing Privacy Officer bij de ANWB
- Christiaan Solcer: CMO van privacyvriendelijke zoekmachine Startpage.com

INSCHRIJVING
De inschrijving opent vandaag. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Inschrijven doe je via Meetup! https://www.meetup.com/onlinetuesday/events/

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

PRIVACY
Tijdens het event worden er door een professionele fotograaf foto's gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Online Tuesday en haar partners. Tijdens het event wordt er ook gebruik gemaakt van een livestream.

PARTNERS EN SPONSOREN
Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U (http://www.traffic4u.nl/), Newpeople (http://www.newpeople.nl/) en DQ&A Media Group (http://www.dqna.com/en/) en wordt gesponsord door Punktlich (https://www.http://www.punktlich.nl/), EDM Digital Solutions (www.edmds.nl) en Awin (https://www.awin.com/nl), Clarion events (http://clarionevents.com/)