Past Meetup

online tuesday #32 Guerilla marketing

This Meetup is past

250 people went

Location image of event venue

Details

Wat: online tuesday #32

Thema: Guerilla marketing

Wanneer: 12 februari

Van: 19.30u tot 23.00u

Waar: Felix Meritis, Keizersgracht, Amsterdam

Onderwerp Online Tuesday #32 staat in het teken van guerillamarketing.

Programma De avond kent de volgende sprekers:

Cor Hospes (http://www.linkedin.com/pub/cor-hospes/0/762/aa9). 'Professioneel ontknoper' en schrijver van twee boeken over guerillamarketing, te weten Guerillamarketing (http://www.managementboek.nl/boek/9789077881675/guerrillamarketing-e-book-cor-hospes) en De guerillamarketingrevolutie (http://www.managementboek.nl/boek/9789461260260/de-guerrillamarketingrevolutie-cor-hospes). Cor zal, o.a. aan de hand van voorbeelden, uitleggen wat guerillamarketing is. En wat niet. Alexis Verschueren (http://www.linkedin.com/pub/alexis-verschueren/2/6a7/492). Partner bij Raúl&Rigel (http://www.raulrigel.nl/), een offroad, streetwise production agency. Alexis zal vertellen over een aantal van de campagnes die zij samen met hun klanten hebben opgezet. Jochem Wieringa (http://www.linkedin.com/in/jochemwieringa). Mede-oprichter van *bliep (https://www.bliep.nl/). Jochem zal vertellen over hoe *bliep als jongerenmerk en nieuwe toetreder op de telecommarkt guerillamarketing inzet; ook al gebruiken ze zelf de term niet. Kom (of ga) per luxe Uber-taxi! De avond vindt zoals gebruikelijk plaats in Felix Meritis (http://www.felix.meritis.nl/nl/) in Amsterdam en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het programma loopt tot ca. 21.15 met aansluitend een borrel. En dankzij de nieuwe samenwerking tussen Online Tuesday en taxi-service Uber (https://www.uber.com/) kom je nu gratis, extra makkelijk én comfortabel naar Felix (of achteraf naar huis).

Hoe je dat doet?

Meld je aan. Ga naar http://Uber.com/go/OnlineTuesday of download de app voor iPhone (http://itunes.apple.com/us/app/ubercab/id368677368) of Android (http://market.android.com/details?id=com.ubercab). Op je Blackberry ga je naar http://m.uber.com . Krijg een gratis rit. Met de code OnlineTuesday krijg je een gratis rit (€30 max) op 12 februari van binnen de ring naar Felix Meritis. Dit wordt automatisch verrekend met je eerste rit. Bestel een Uber. Kies je ophaallocatie op de app en binnen enkele minuten arriveert een luxe auto met privé chauffeur. Tot dinsdag a.s.! RSVP:

Het is een gratis event, dus het vriendelijke verzoek om je RSVP status aan te passen als je onverhoopt niet kan komen. Let op! om 19.20 gaat de deur open voor iedereen, mits er dan natuurlijk nog open plekken zijn. Vanaf 19.20 werken we zonder RSVP lijst en kan iedereen die er bij wil zijn kijken of er nog een plekje is.

No-shows We merken dat mensen die zich wel aanmelden maar niet komen (kan altijd gebeuren) lang niet altijd de moeite nemen zich af te melden. Daarmee belet je anderen om wel te komen en dat is zonde. Dus meld je vooral aan, maar ook weer netjes af als je toch niet kunt!

Hopelijk tot ziens op 12 februari voor een inspirerende avond en een gezellige netwerkborrel.

Het Online Tuesday team