addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Spelutveckling av dummies

 • Omegapoint

  Regeringsgatan 56, Stockholm (map)

  59.335529 18.067770

 • Hjärtligt välkommen till OP Tech Talks sista Meetup för i år! 

  Spelutveckling av dummies

  Allt började som en utmaning till oss själva: kan vi lära oss ett nytt programmeringsspråk i en ny domän och producera något på sex veckors kvällstid?

  Alla utvecklares hemliga dröm är att bygga spel, så även vår. Vi bestämde därför oss så klart för att se om vi kunde bygga vårt första spel. Utmaningen var att gå från dummy till något som kunde likna en spelutvecklare. Ramverket vi valde var Unity, som använts till allt från Pokémon Go till Bolibompa-appen. Vi berättar hur vi gick till väga, de hinder och våndor vi stötte på samt vad vi till slut lärde oss om spelutveckling.

  Lyckades vi? Det får du möjligheten att själv avgöra.

  Föreläsningen riktar sig till alla som är intresserade av att ta på sig nya utmaningar.

  //Fredrik & Jakob


  Om Talarna

  Jakob Kylberg är konsult på Omegapoint och har jobbat som utvecklare i nio år med allt från Bank till Media. Jakob trivs bäst med Java backend men tycker också det är kul att labba med andra tekniker.

  Fredrik Stålnacke är utvecklare och konsult på Omegapoint. Fredrik har lång erfarenhet av att jobba både som backend- och frontendutvecklare, framförallt inom media och telekom.


Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy