9o Open Coffee Heraklion

This is a past event

114 people went

Location image of event venue

Details

Η τεχνολογία αλλά κι ένας οδηγός επιβίωσης για startups θα είναι τα θέματα του 9ου Open Coffee Heraklion, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Απριλίου, στις 18:00 στα κεντρικά της Παγκρήτιας Τράπεζας (Λ.Ικάρου 5)!

👉 Οι πόρτες θα ανοίξουν, όπως πάντα, στις 18:00 & οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 18:30. Την υποδοχή έχει αναλάβει ο καφές Ιlly από το Coffee Cloud!

Οι ομιλίες μας θα είναι:

✅ Βαγγέλης Αντωνιάδης, Co-Founder & CEO | Cytech (https://cytechmobile.com)
H Cytech εδώ & σχεδόν 20 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του mobile λογισμικού για επιχειρήσεις. Η πορεία ανάπτυξης της μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν ήταν ούτε γραμμική αλλά ούτε & εύκολη. Ήταν και είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα & διδακτική. Ο Βαγγέλης θα μας μιλήσει για τον ρόλο που έπαιξε η τεχνολογία ώστε η Cytech να εξελιχθεί & να μείνει ανταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο. Θα μας μιλήσει όμως & για το μέλλον & τους νέους τους στόχου, ως υπεύθυνος για την ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς & για τον καθορισμό της στρατηγικής της εταιρίας.

✅ Ευάγγελος Παππάς, Founder & CSO | RTsafe (https://rt-safe.com)
H RTSafe είναι μία τεχνολογική εταιρία ιατρικής, η οποία έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση διασφάλισης ποιότητας που ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια & την ακρίβεια της ακτινοθεραπείας για τον καρκίνο & άλλες ιατρικές παθήσεις. Συνδυάζει την τεχνογνωσία στην ιατρική φυσική με υψηλής ακρίβειας τεχνολογία 3D εκτύπωσης. Έτσι, οι ανατομικά ακριβείς εικόνες επιτρέπουν στους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου να σχεδιάζουν πιο ακριβείς επεμβάσεις θεραπείας για κάθε ασθενή, κι επίσης βοηθούν τους καινοτόμους στην τεχνολογία ακτινοθεραπείας να τελειοποιούν τα προϊόντα τους. Επιτυγχάνεται έτσι αποτελεσματικότερη εξατομικευμένη θεραπεία & μείωση του κινδύνου για τον ασθενή. Ο Ευάγγελος θα μας μιλήσει για όλα αυτά, αλλά & για τη δημιουργία & την εξέλιξη της RTsafe.

✅ Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director | Envolve Entrepreneurship (https://envolveglobal.org)
O Αλέξανδρος είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του οργανισμού & την υλοποίηση της στρατηγικής παροχής υποστήριξης της startup κοινότητας στην Ελλάδα, μέσα από τρεις βασικούς άξονες: Εκπαίδευση, Πόροι & Βραβεία. Έχει βρεθεί ξανά στο Open Coffee Heraklion, παρουσιάζοντας το Envolve Award Greece. Αυτήν τη φορά έρχεται με έναν οδηγό επιβίωσης, καθώς η επιβίωση στο startup οικοσύστημα επιφυλάσσει δυσκολίες & εμπόδια. Ο Αλέξανδρος με το “Startup Survival Guide”, θα παρουσιάσει έναν “οδηγό επιβίωσης” για τα πρώτα βήματα στον κόσμο των startups. Μέσα από παραδείγματα θα δώσει συμβουλές για αυτά που πρέπει, αλλά & για αυτά που δεν πρέπει να κάνει (Dos & Don’ts) ένας νέος επιχειρηματίας.

✅ Μαρία Κοκίδου, Content & Innovation Strategist | Found.ation (http://thefoundation.gr)
To Found.ation είναι μια πλατφόρμα τεχνολογίας & καινοτομίας στη ΝΑ Ευρώπη, ενεργώντας ως κόμβος για startups, ως επιταχυντής ψηφιακού μετασχηματισμού για επιχειρήσεις & ως τεχνολογική εκπαιδευτική κυψέλη. Συνδέει εταιρείες, startups & νέα ταλέντα σε ένα οικοσύστημα επιχειρηματικότητας. Από το 2015 είναι αποκλειστικός συνεργάτης του EIT Digital για τα ανατολικά Βαλκάνια. Η Μαρία, ως υπεύθυνη των δράσεων του EIT Digital για την Ελλάδα & άλλες 4 χώρες, θα μιλήσει για το ελληνικό startup οικοσύστημα, τους λόγους για τους οποίους μόνο 1-4% των εταιρειών καταφέρνουν να πάρουν τελικά χρηματοδότηση, καθώς & το πρόγραμμα acceleration του EIT Digital που προσφέρει από €15.000 σε 10 ομάδες.

Στο Open Coffee αγαπάμε ❤️ το networking, γι’ αυτό μετά το τέλος των παρουσιάσεων υπάρχει πάντα χρόνος για περισσότερη επικοινωνία! Η μπύρα Σόλο & η Σταματάκης “Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική” θα είναι εκεί μαζί μας, για να σπάσουν τον πάγο! To 9ο Open Coffee Heraklion πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Europe Direct Crete. Για τον ήχο μας θα φροντίσει το ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (Παπαδάκης Απόστολος) & για τον φωτισμό η Sound Project. Ενώ, χορηγοί επικοινωνίας είναι: KISS FM 9.61, ALPHANEWS 106.2, MUSIC CLUB 105.8 & Επιχειρώ.

✴️ Η συμμετοχή είναι δωρεάν! ✴️