addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Oslo XP Meetup Februar: Lightning Talks

 • Feb 5, 2007 · 6:00 PM
 • Scuba

Oslo XP Meetup i februar blir en ny seanse med Lighning Talks. En Lightning Talk er enkel foredrag som man holder på 5-10 minutter. En foredrag tar seg av én idé, ett prosjekt, ett eksempel, en teknikk. Poenget er å fokusere på et smalt tema, ikke å skape en oversikt. Lightning talks er på mange måter foredragenes svar på konfekt, små biter med godsaker av forskjellig smak. Her er eksempler på temaer: 1. Jeg liker teknikk X (eller teknologi X) 2. Jeg trenger hjelp til mitt (open-source) prosjekt 3. Her er noe som har fungert for meg 4. Her er noe som var en dårlig idé 5. Her er noe vi alle har oversett! Jeg håper vi kan få avholdt 7 lightning talks neste XP meetup. Tentativt program: 18:15-18:25: JavaScript (Marius) 18:25-18:35: Use Case tester med Selenium (Thomas) 18:35-18:45: Fake services (Dagfinn) 18:45-19:05: Pause, mulighet til å melde opp nye lightning talks, diskusjon 19:05-19:15: TDD in CPP (Olve) 19:15-19:25: Den risikable risikomatrisen (Trond W) 19:25-19:35: Build Patterns (Aslak) 19:35-19:45: Talk 7 (Åpen? Kjetil JD?) Er du interessert i å holde en Lightning Talk? Ta kontakt med Johannes ([masked]) eller legg inn et innlegg svar på Smidig Forumet (
http://smidig.no/foru.... Lighting Talks egner seg godt for uerfarne foredragsholdere og jeg vil i tillegg tilby meg å hjelpe deg som foredragsholder dersom du er usikker på hvordan du skal legge fram temaet. Ja: En ting til: Anmeld gjerne andre temaer og/eller foredragsholdere du vil høre!

Join or login to comment.

 • Harald Martens M.

  Skulle hatt litt bedre tid til spørsmål etter hver "Talk". Tror det hadde vært vel så mye bra stoff i spørsmåls-rundene som i selve presentasjonene :-)

  February 7, 2007

 • Arild S.

  Good and varied talks with high standard.

  February 6, 2007

 • Trond W.

  Lightning talks er kjempemorsomt.

  February 6, 2007

 • A former member
  A former member

  Jeg er relativt ny i industrien, og opplevde gårsdagens små innledninger som nyttige innblikk i hva andre folk jobber med.

  February 6, 2007

 • Marius Mårnes M.

  Deilig luksusfølelse å fråtse i sånne konsise tidbits

  February 6, 2007

 • Johannes B.

  Veldig god variasjon på lighting talkene. Det var litt mye vekt på test, men JavaScript, risikomatrisen og trender innen smidig ga grei motvekt. Dere kan finne slider på http://xp.meetup.com/13/files/. Diskuter temaene videre på http://smidig.no/forum!

  February 5, 2007

 • A former member
  A former member

  Lyntaler er alltid interessant, men det hadde vært fint med litt mer tid til diskusjon rett etter hver lyntale. Slik blir det mer interaktivt.

  February 5, 2007

 • Olve M.

  Dette funket veldig bra - jeg koste meg! Men vi skulle gjerne hatt litt mer tid til diskusjon etterpå. Hva med en paneldebatt help på slutten, en slags felles Q&A sesjon for alle foredragene?

  February 5, 2007

 • A former member
  A former member

  Bra og konsentert innhold i LTene

  February 5, 2007

20 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy