addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

#hack4no

UTVIKLERE, DESGINERE OG HACKAROUNDS!

– Vi inviterer dere til å delta i årets store kultur- og naturhackaton!
#HACK4NO

– TID og STED: Kulturrådet, Mølleparken 2
Starter fredag 7. feb 2014 @ 11.00 – Slutter lørdag 8. feb 2014 @ 18:00
FAGDAG – ÅPNE DATA: Torsdag 6. feb 2014 @ 10.00

WHAT’S IN IT FOR YOU?
En unik mulighet til å leke med åpne kultur- og naturdata, f.eks. bilder, kart, flyfoto, kulturminner og kunst-verk – og ha det moro sammen med andre hyggelig og inspirerende utviklere. Gratis mat og drikke, og så avslutter vi med et nerdy party.

WHAT’S IN IT FOR US?
Vi vil demonstrere verdien i åpne og fritt tilgjengelige data gjennom spennende løsninger/prototyper, og vise styrken i APIer, webservices, mashups og kreativiteten til dyktige utviklere, designere, konsept wizards og fantasifulle utviklere.

Les mer og påmelding: http://kulturognaturreise.wordpress.com/2013/10/23/hack4no-hack-your-heritage/

Kultur- og naturreise er et nasjonalt løft for å øke tilgangen til offentlig informasjon og lokal kunnskap om kultur og natur. Utrustet med en smarttelefon eller elektronisk lesebrett skal alle få tilgang til aktuelle fakta og fortellinger om natur og kultur på stedet der de er. Dette tverretatlige samarbeidet under Kommunal- og regionaldepartementet, Miljøverndepartementet og Kulturdepartementet legger til rette for at innhold i fagdatabaser åpnes opp og gjøres tilgjengelig. Innholdet kan tas i bruk og videreutvikles av andre til nye tjenester; av nærings- og reiseliv, i friluftsliv og undervisning. Målet er å øke kunnskap om og skape engasjement for kulturminner og naturverdier.Prosjektet er et samarbeid mellom Kartverket, Kulturrådet, Miljødirektoratet og Riksantikvaren. Fra 2014 vil Riksarkivet gå inn i prosjektet.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy