addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Stand på Javazone

I år som tidligere skal Oslo Open Data Forum ha stand på CommunityZone delen av Javazone-konferansen. I år blir CommunityZone arrangert i samarbeid med Teknologihuset hvor mange communities i Oslo låner møterom, og de sørger for både presentasjonsskjerm og kaffebar på standen!

Standen vil være betjent i konferansens åpningstid, så stikk gjerne innom for å slå av en prat med oss om åpne data!

Skal du på konferansen og har litt ledig tid til overs? Gi en av eventarrangørene beskjed om du har lyst å representere Oslo Open Data Forum på standen i noen timer!

Merk: Kun tilgjengelig for deltakere på JavaZone.

Join or login to comment.

2 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy